Kurs med Kari Helena Skogseid

Fredag 13/10-søndag 15/10

Liker du å synge, eller ønsker du å utforske potensialet i din egen stemme?

 

Vi lar oss inspirere av både østlig og vestlig sangtradisjon. Ved hjelp av enkle bevegelser, aktivering av støttemuskulatur, lekenhet og tilstedeværesle lar vi stemmen åpne seg og slippe fri!

Hver enkelt av oss har sin individuelle stemme. Å la kvalitetene i hver enkelt stemme komme frem, er viktigere enn å skulle synge «pent». Ofte begrenser vi oss selv i måten vi bruker stemmen på. Stemmen kan gå fra det vare og milde til det kraftfulle og livsbejaende. Mange blir overrasket over hvilke stemmespekter de har når stemmen får støtte fra kroppen. Vi vil også gjøre øvelser for «snakkestemmen», så om du føler du ikke blir hørt i forsamlinger, er dette noe for deg.

 

Litt etter litt kan vi lære å gjenkjenne de ulike intervallene på samme måte som vi som barn lærte å gjenkjenne ulike farger. Ulike intervall knyttes til ulike kvaliteter og vi bruker bl.a bevegelser for å gjenkjenne de ulike intervallene. Etter hvert synger vi enkle improvisasjoner. På denne måten kan vi uttrykke oss uten å måtte leite etter de «riktige»ordene.

Vi vil også bruke toning og meditasjon for å utforske stemmen. Å lytte både innover og utover er også et aspekt av sang og stemmebruk. Lytte, dele, skape i øyeblikket. Underveis vil vi både bruke spesifikke mantra som kan være med å åpne stemmen, og fri sang i gruppen.

Fredag kl.18-21
Lørdag og søndag kl.10-17.


Det blir 1 times lunsjpause lørdag og søndag, og noen mindre pauser underveis.
Kom gjerne i løstsittende klær i flere lag, så det er enkelt å kle av og på. Ta med deg skrivesaker og innesko.

 

Ønsker du mer informasjon, så ta kontakt på tlf 55 32 55 30 eller send en e-post.

Påmeldingen er bindende fra og med 14 dager før kursstart. Frem til det trekkes kr 100 dersom du melder deg av kurset.

Kurset koster kr 2300,-

Følg Silje Høidal:

 

og Sindre Hovde:

Tlf: 45204272

Tlf: 97520978

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Åpent etter avtale

fortrinnsvis

tirsdag-torsdag

45204272

  • Instagram - Black Circle